Advies over voeding op maat

Bij gezond bewegen hoort ook gezond eten. Met specialisatie in orthomoleculaire voedingsleer en veel persoonlijke ervaring voorzien we je bij MV Moves van een goed en gedegen advies. Of het nu is om af te vallen of om een fitter lijf te krijgen, met onze verschillende mogelijkheden stellen we een plan samen dat bij jou past.

Mogelijkheden op een rij

Voor de actieve sporter:
Wil je een sprong maken in fitheid en daarbij ook nog eens gewicht verliezen? Dan behoort Sportvasten tot de mogelijkheden. Je kunt ook bij ons terecht om je sportieve prestaties te optimaliseren met behulp van voeding, zowel voor als tijdens en / of na de wedstrijd. We werken met producten van Herbalife (het Herbalife24-programma), Powerbar en AA-drink.

Voor gewichtsbeheersing met bewegen:
Wil je je voedingspatroon op een gezonde wijze aanpassen en daarbij lekker sporten? Het gewichtsbeheersingsprogramma van Herbalife is hier uitermate geschikt voor. Tevens kun je kiezen voor een gericht advies na een analyse van je huidige eetpatroon. Een combinatie van beide komt ook vaak voor.

Voor een fitter leven:
In het kader van ‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’ kunnen we je helpen met het verhogen van je energielevel en gezond leven. Met ons leefstijladvies voel je je in korte tijd al veel fitter!

Gratis Fitcheck:
Elke donderdag om 20.30 uur kun je een gratis en vrijblijvende fitcheck doen op onze sportboerderij. Met je persoonlijke meetgegevens in de hand volgt er een presentatie, waarin de betekenis van de waarden wordt uitgelegd en hoe je deze eventueel kunt beïnvloeden. Aanmelden vooraf is wel nodig, graag het contactformulier invullen of bellen met 06-53943242 (trainer Rowan)