In de maand oktober hebben wij een uitdaging voor startende hardlopers!

Loopaanbieding in oktober 2017:

Ben jij een beginnende loper en kom je niet echt verder maar wil je dat wel?
Of wil jij graag beginnen met lopen maar doe je dat liever niet alleen?

Doe dan met ons mee!

MV Moves begint op maandag 2 oktober as. met een loopgroep voor beginners. Doel van deze loopgroep is om in ieder geval een afstand van 5 kilometer te halen. Als je nog iets verder wilt en bv een 4 mijl zou willen halen, dan zorgen we daar ook voor. Hiervoor gaan we ca. 6 weken lang, elke maandag om 17.00 uur trainen en ook een aantal donderdagen. Daarnaast krijg je loopadvies en eventueel voedingsadvies.

Het gaat er hierbij om je te motiveren en te stimuleren en ervoor te zorgen dat je de 5 kilometer haalt! Het leukste is dan natuurlijk om in november aan een mooie loop mee te doen met de groep, maar dat laten we aan jou.  We hebben in ieder geval gekozen voor de volgende loop:

VOV loop in Vries op zondag 12 november 15.00 uur. Hier kun je zowel 5 km als 10 km lopen. Zie voor meer informatie http://rabocupassennoorddrenthe.nl/programma/VOV_Run_Vries.php.

 Geef je nu op!

Lijkt het je leuk om mee te doen en onder begeleiding van onze ervaren looptrainers je eigen loopprestatie te verbeteren en dan uiteindelijk mee te doen met deze loop? Geef je dan op! Maandag 25 september is er een proefles waarna je je definitief kunt aanmelden!

Dit kan via de e-mail: info@mv-moves.nl of bel 0592- 421827/06-54278179

De kosten voor het geheel bedragen € 45 p.p.. (voor alle lessen, loopadvies van de coach, toegang tot de Moves-app en inschrijving loop).

* bij minimaal 6 deelnemers gaat het door

 

 

Ik ben toe aan een
nieuwe (sportieve)
uitdaging !