Fysiotherapie en inloopspreekuur

Elke donderdagmiddag is fysiotherapeut Dennis Steverink aanwezig bij MV Moves. Van 13:00 uur tot 14:00 uur heeft hij inloopspreekuur. Daarnaast werkt hij op afspraak. Fysiotherapie is een extra service voor als er een blessurebehandeling moet plaatsvinden of een spieranalyse nodig is. We vinden het belangrijk dat onze klanten snel en goed worden behandeld. De coaches kunnen de verdere begeleiding vervolgens gerichter oppakken.

Wie is Dennis Steverink?
“Na een carrière in de ICT ben ik in 2007 de opleiding Fysiotherapie aan de Avans Hogeschool in Breda gaan volgen. Deze studie heb ik in 2010 met succes afgerond, waarna ik direct fulltime aan de slag ben gegaan als fysiotherapeut.

Na enkele aanstellingen bij diverse fysiotherapiepraktijken ben ik eind 2013 bij een praktijk aan de Roeghoornweg te Norg gaan werken. Daarnaast werk ik sinds 2015 op donderdagmiddag bij MV Moves in Tynaarlo. Hier geef ik advies en behandelingen op het gebied van:

Mijn eigen interesses liggen op het gebied van duursport. Vanaf maart zit ik weer veel op de fiets om wielerwedstrijden te rijden. In de periode buiten het wielerseizoen zit ik op de ATB en doe ik aan schaatsen en hardlopen om mijn conditie op peil te houden.”