We gaan er een leuke middag van maken. Lekker bewegen met veel plezier!

Op een steenworp afstand van onze sportboerderij ligt Recreatiepark ’t Veenmeer. Een prachtige familiecamping met een modieus villapark. Dé camping bij uitstek om lekker met het hele gezin te vertoeven. Actievelingen hoeven zich er zeker niet te vervelen. Het gehele campingseizoen organiseren wij diverse activiteiten voor jong en oud. Vanaf de camping kun je rechtstreek naar het terrein van MV Moves, zodat je tijdens onze openingstijden deel kunt nemen aan onder andere clinics, bootcamps en ATB-trainingen. Tevens kun je gebruikmaken van ons materiaalaanbod.

Activiteiten in het bos

De omgeving leent zich uitstekend om per fiets of met de benenwagen te worden verkend. Heerlijk door de bossen en over de heide met de ATB, hardlopen, nordic walking-en, survivallen of middels een bootcamp-sessie of gps-tocht. Terwijl je lekker actief in beweging bent, kun je ook nog genieten van al het moois om je heen.

Wateractiviteiten

Uiteraard denken we ook aan de ‘waterratten’. In de zomer is de recreatieplas op de camping the place to be voor wateractiviteiten! Voor zowel de jeugd als het hele gezin organiseren we geweldig leuke activiteiten, zoals vlotbouwen, kayakken en suppen. We spreken uit ervaring als we zeggen dat volwassenen zich weer even kind voelen.